Hoppa till innehåll

Thea

BeeJacs First Treasure ” Thea” SE41153/2022.

Viltfärgad, Tik född 2022, PLL hereditärt fri.

Utställd med Excellent.

Thea är en tik som vi sparade från Babbens kull. Hon är en feminin, söt tjej som alltid har något på gång. Hon har alltid koll på allt som händer och vill helst vara med med en tass överallt. Lika som dom andra hundarna är hon väldigt glad i människor och barn. Roligaste är att tvätta lillasyster Stina i ansiktet och att retas med dom vuxna hundarna. Thea och Myran hänger ihop och hittar på bus och leker hela dagarna. Thea har påbörjat sin karriär på Bruks där vi mest riktar in oss på vardagslydnad för tillfället.

Thea har just nu väldigt mycket spring i benen. Det märks att hon är unghund och utforskande. Hon har en favorit korg att vila i och om den är upptagen kan hon stå och stirra och joddla på den som lagt sig där tills hon antingen blir inbjuden att ligga där ihop eller den andra hunden tröttnar på hennes tjat och går där ifrån.

Planerna för Thea är att hon ska fortsätta ställas ut och hitta sin “gren” att träna i. Jag hoppas ju att hon ärvt sin mammas förmåga att leta, då blir det en karriär inom NW. Tiden får utvisa vad vi ska ha för yrke ihop.